Leander Willemstein in zijn restaurant RAW.
Volledig scherm
PREMIUM
Leander Willemstein in zijn restaurant RAW. © Dolph Cantrijn

Horecaondernemers durven niet te vroeg te juichen: ‘Ik houd er stiekem rekening mee dat het 1 mei wordt’

Horecaondernemers hopen vurig dat zij hun terrassen 21 april open kunnen gooien. Ook de gasten kunnen niet wachten: de reserveringen stromen inmiddels binnen. Toch willen de ondernemers niet te vroeg juichen. ,,Eerst zien en dan geloven”, klinkt het.

  1. Borrelen in de hoogte in het smakenrad in Breda: 'Origineelste moederdagcadeau ooit'
    Play

    Borrelen in de hoogte in het smakenrad in Breda: 'Origineel­ste moederdag­ca­deau ooit'

  2. Reanne wil einde aan confronterende moederdagreclames
    Play

    Reanne wil einde aan confronte­ren­de moederdag­re­cla­mes