Saskia Noort.
Volledig scherm
PREMIUM
Saskia Noort. © Shody Careman

Ik kreeg brieven van bejaarde vrouwen die een leven lang zwegen over wat hen was overkomen

ColumnSaskia Noort schrijft wekelijks over nieuws dat haar raakt. De schrijfster geeft haar mening over ‘ons eigen Metoo-schandaal’ bij The Voice of Holland. 

2 reacties

  • Karlein Kemps

    4 maanden geleden
    Beste Saskia, ik mag ook hopen dat metoo weer een nieuwe her of doorstart krijgt want het sexistische klimaat waarin we al heel lang leven is natuurlijk nog lang niet verandert. mannen houden zich misschien nu iets meer vanuit angst voor gevolgen ,maar nog lang niet vanuit een innerlijk gevoeld respect of besef van misbruik en grenzen op sexueel vlak. Elke vrouw is hierin opgegroeid ,met dat gevoel dat je lichamelijke grens elk moment kan worden overschreden in woord en daad en dat nornaal is.
  • Wilfred Donkers

    4 maanden geleden
    Beste Saskia, Ik ben het helemaal eens met Uw column omtrent de Voice. Wat mij stoort is de hypocrisie omtrent het verzwijgen van de betrokkenheid van je vriendin Linda de Mol, zij is net zo betrokken en schuldig als haar broer John. U maakt melding over dit soort praktijken in 2017 in de LINDA. Uit berichten blijkt dat de naamgever van dit blad toen al op de hoogte was van de onoirbare praktijken van haar man. Dus niet alleen Jeroen Rietberbergen en John de Mol ook Linda wist ervan.