Wybren van Haga tijdens een debat over het stikstofbeleid. Boeren protesteerden de afgelopen tijd tegen de plannen van het kabinet, omdat die vooral voor de landbouw ingrijpend zijn.
Volledig scherm
Wybren van Haga tijdens een debat over het stikstofbeleid. Boeren protesteerden de afgelopen tijd tegen de plannen van het kabinet, omdat die vooral voor de landbouw ingrijpend zijn. © ANP

Indringer woonhuis kamerlid Van Haga was 62-jarige man met ‘onbegrepen gedrag’

De man die vorige week donderdag de woning van Tweede Kamerlid Wybren van Haga in Haarlem binnendrong, was een 62-jarige plaatsgenoot. Hij is door de politie vanwege ‘onbegrepen gedrag’ overgedragen aan een zorginstelling.

  1. Zwaar ondervoede baby verminkt: armpjes werden ondergedompeld in gloeiend heet water
    PREMIUM

    Zwaar ondervoede baby verminkt: armpjes werden ondergedom­peld in gloeiend heet water

    Gillend van de pijn door ernstige tweede- en derdegraads brandwonden werd een 1-jarige baby in de nacht van 1 op 2 februari het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam binnengebracht. De armpjes van het tevens ondervoede meisje waren in een emmer met kokend heet water gestopt. Wie had die gruweldaad op haar geweten? Was het de moeder? Of verminkte de 51-jarige Line W. het meisje dat met moeder bij haar inwoonde in haar Rotterdamse woning?