Tineke van Huis en Erik Immink in de bar van hun Parenclub Wilpenhof. Na maanden gesloten te zijn geweest, mochten ze afgelopen week eindelijk weer open.
Volledig scherm
PREMIUM
Tineke van Huis en Erik Immink in de bar van hun Parenclub Wilpenhof. Na maanden gesloten te zijn geweest, mochten ze afgelopen week eindelijk weer open. © Kevin Hagens

Klanten stromen toe in deze Nederlandse parenclub: ‘Alleen op de kamers geen 1,5 meter afstand’

Parenclub Wilpenhof heeft de deuren weer geopend. Maandenlang moesten eigenaren Tineke van Huis en Erik Immink wachten voordat ze weer gasten mochten ontvangen. Lang niet alle parenclubs nemen deze stap, omdat coronaregels nog steeds beperkend zijn. Maar hier in Wilp blijven de mensen zeker niet weg, verzekert Van Huis.

  1. Verdachte (38) aanslagplan priklocatie Den Helder vrijgesproken: ‘Terroristisch motief staat niet vast’

    Verdachte (38) aanslag­plan prikloca­tie Den Helder vrijgespro­ken: ‘Terroris­tisch motief staat niet vast’

    Een 38-jarige man uit Den Helder is vrijgesproken van het voorbereiden van een terroristisch misdrijf door het plannen van een ontploffing bij een priklocatie in maart in zijn woonplaats. Hoewel de rechter vindt dat er ‘sterke aanwijzingen’ zijn dat hij een vuurwerkbom naar binnen wilde gooien, is het ‘niet vast komen te staan dat hij een terroristisch oogmerk had’.