Aiham en Laila Kalash aan het werk voor hun supermarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Aiham en Laila Kalash aan het werk voor hun supermarkt. © Pix4Profs/René Schotanus

Kleurrijke kratten moeten weg bij Syrische supermarkt: ‘Waarom praten bewoners niet met ons?’

Ze voelden zich zo welkom, Laila en Aiham Kalash van de Syrische supermarkt in Raamsdonksveer. En het zag er  leuk uit, die kleurrijke uitstalling met fruit aan de straat. Hoewel, dat vindt niet iedereen. De bewoners van de panden erboven - de Vereniging van Eigenaren -  hebben de familie Kalash een dwangsom opgelegd. Voor 6 december moet de handelswaar verdwenen zijn. 

5 reacties

 • ton Heine

  2 maanden geleden
  Misschien kan iemand voor die mensen een crowdfundingactie beginnen om een goede advocaat in te schakelen?
 • J. van Zessen

  2 maanden geleden
  Laat die mensen gewon hun werk http://doen.Je kan overal op gaan zeuren.Dan ga ik ook zeuren over de reclame borden bij de kroegen,Die staan ook midden op de stoep,Dat je er bijna niet voorbij kan met de rolstoel.Heb ik ook een punt.
 • Jan Verloop

  2 maanden geleden
  Belachelijke actie van deze VvE. Ze "zien" het niet eens. De handel ligt onder get balkon. Alleen overdag......wat een stel zure mensen.....
 • Paul van Luijtelaar

  2 maanden geleden
  Keinzierigheid is nog altijd troef in Nederland. Wel er gaan kopen maar openbaar of direct een klacht doen is er niet bij.
 • Han Krol

  2 maanden geleden
  Waar mensen zich druk over kunnen maken in deze tijd. Laat deze ondernemers gewoon hun werk doen. Ze doen niemand kwaad, zitten niet in een uitkering. Nee, een paar oudjes hebben last van gekleurde kratten. Jee, wat erg. Ik vind het mooi.