De gedenksteen voor Nicky Verstappen op de Brunssummerheide is opnieuw het doelwit geworden van vernieling.
Volledig scherm
De gedenksteen voor Nicky Verstappen op de Brunssummerheide is opnieuw het doelwit geworden van vernieling. © ANP

Limburger opgepakt voor vernielen gedenksteen Nicky Verstappen

De Limburgse politie heeft vanmorgen een man uit Heerlen opgepakt die verdacht wordt van het vernielen van het monument van Nicky Verstappen. De man is al eerder veroordeeld voor het aanrichten van vernielingen aan de gedenksteen. 

 1. Justitieminister Yeşilgöz knipt bij Op 1 haar af als steun aan Iraanse vrouwen

  Justitiemi­nis­ter Yeşilgöz knipt bij Op 1 haar af als steun aan Iraanse vrouwen

  Uit solidariteit met de vrouwen in Iran heeft minister van Justitie Dilan Yeşilgöz donderdagavond in de uitzending van Op 1 een stuk van haar haar afgeknipt. Ze deed dat naar aanleiding van een actie van de Turks-Nederlandse columniste en presentatrice Yesim Candan, die bekende vrouwen oproept de schaar in het haar te zetten als steunbetuiging aan de Iraanse vrouwen. Zelf knipte Candan eveneens een deel van het haar af. Ook Op 1-presentatrice Fidan Ekiz zette in de uitzending de schaar in de lokken.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”