Volledig scherm
Vermist Kind Alert Jill Linders © Politie

Limburgs tienermeisje Jill (13) weer terecht

De 13-jarige Jill Linders uit Eckelrade die sinds vrijdagmiddag werd vermist, is weer terecht. Ze stapte vrijdagmiddag bij haar school in Heerlen in een rode auto en kwam daarna niet meer thuis. De politie laat zaterdagmiddag weten dat Jill in goede gezondheid weer terug bij haar familie is.

De politie gaf een Vermist Kind Alert uit. 

Het Vermist Kind Alert is niet te verwarren met het Amber Alert. Bij een Amber Alert is het leven van een vermist of ontvoerd kind in direct gevaar, bij een Vermist Kind Alert maakt de politie zich ernstig zorgen over het welzijn van een kind en is snel en gericht handelen noodzakelijk. Voor het uitsturen van een Vermist Kind Alert worden delen van het Amber Alert-systeem ingezet.

  1. 85 jaar Libelle is een ode aan de vriendin: ‘We zijn allemaal lekker gek’
    PREMIUM

    85 jaar Libelle is een ode aan de vriendin: ‘We zijn allemaal lekker gek’

    Het Almeerderstrand krioelt deze dagen van de vrouwen - en vliegen - tijdens de Libelle Zomerweek, dit jaar extra feestelijk omdat het blad 85 jaar bestaat. Duizenden moeders, dochters en vriendinnen geven gemiddeld tachtig tot negentig euro per dag uit aan allerhande snuisterijen zoals ontharingsrollers, slippers met glitters en massagekussens. Onder meer Luv’, Glennis Grace en Jody Bernal zorgen voor het muzikale vermaak. Vanwege het thema ‘Een feest voor vriendinnen’ vroegen we drie vriendinnenclubjes naar hun vriendschap.