Door het hoge water in de Maas raakte het dorp Bergen volledig geïsoleerd van de buitenwereld. Limburg is uitgeroepen tot rampgebied na overstromingen als gevolg van hevige regenval.
Volledig scherm
PREMIUM
Door het hoge water in de Maas raakte het dorp Bergen volledig geïsoleerd van de buitenwereld. Limburg is uitgeroepen tot rampgebied na overstromingen als gevolg van hevige regenval. © Rob Engelaar

Limburgse gezinnen gratis op vakantie in Zeeland: ‘Mensen uit Limburg hebben ons in 1953 geholpen’

Zestig á tachtig Limburgse gezinnen kunnen in september en oktober gratis vakantie vieren in Zeeland. Serviceclub Rotary en Zeeuwse ondernemers helpen zo slachtoffers en hulpverleners van de overstromingen, die de provincie enkele weken geleden trof. ,,Zo kunnen die mensen even uitblazen.”

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.