LIVE | Weekgemiddelde coronagevallen verder gedaald, Rusland meldt recordaantal doden

CoronavirusAfgelopen etmaal zijn er 2614 positieve coronatesten geregistreerd bij het RIVM. Dat zijn er ruim zevenhonderd minder dan vorige week. Het gemiddelde niveau over de afgelopen zeven dagen is hiermee ook weer verder gedaald. Rusland meldt een recordaantal nieuwe coronadoden sinds het begin van de pandemie 1,5 jaar geleden. Dit coronablog is afgesloten, het laatste nieuws tref je hier.

2 reacties

 • mevrouw de Vries

  1 maand geleden
  Gelukkig had ik al zware tinnitus...
 • F van Dijk

  1 maand geleden
  Wat is de topic? Corona? De stad Sydney? Belgische grensovergang met Nederland? De eenzame fietser? Laten we discussiëren over het weer. Koud in Nederland voor de tijd van het jaar. Dit staat in fel contrast met het "klimaatrapport" waarop reeds heel veel terzake deskundige prominenten ongebreidelde kritiek op uiten.
 1. Woede over handelwijze gemeente in zaak zwaargehandicapte Abdullah: ‘Ronduit asociaal’
  PREMIUM

  Woede over handelwij­ze gemeente in zaak zwaargehan­di­cap­te Abdullah: ‘Ronduit asociaal’

  Het weigeren van een invalidenparkeerplaats aan de 22-jarige zwaar gehandicapte Abdullah heeft landelijk een storm van verontwaardiging opgeroepen. Niet alleen lokale Haagse politici spreken hun afschuw uit over het beleid van de gemeente Den Haag, maar ook in de Tweede Kamer zijn ze stomverbaasd. Denk eist uitleg van de minister. ,,Dit is ronduit asociaal van de gemeente.’’