LIVE | Weer minder nieuwe coronabesmettingen, lichte toename in ziekenhuizen

coronavirusHet aantal nieuwe coronabesmettingen in Nederland is opnieuw gedaald. Afgelopen etmaal werden 2350 nieuwe besmettingen vastgesteld, 605 minder dan gisteren. Er zijn negentien nieuwe patiënten opgenomen op de intensive cares in Nederland. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. 

2 reacties

 • Erwin Heesen

  2 maanden geleden
  op de Europese kaart onlangs delen Spanje op donkerrood gezet, in Nederland geel... Ik denk dat ze nu een gevaarlijk spelletje aan het spelen zijn..
 • J Hanegraaf

  2 maanden geleden
  Ben ik nou gek dat ik me heb laten vaccineren,of zijn die demonstranten gek? Snappen mensen nu nog niet dat het virus echt bestaat,zien ze niet dat hun gewenste ,,vrijheid,, alleen maar leid tot meer besmettingen. Zijn ze zo gefocust op hun vakantie,op stap gaan,dat ze niet meer zelf in staat zijn om logisch na te denken? Ik ben 74 jaar,,oud hout,,zoals wij in het begin al genoemd werden,hou me ondanks vaccinatie nog steeds aan de regels die ik zelf in stand hou,geen bezoek en uitstapjes.
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.