LIVE | Weer minder nieuwe coronabesmettingen, lichte toename in ziekenhuizen

coronavirusHet aantal nieuwe coronabesmettingen in Nederland is opnieuw gedaald. Afgelopen etmaal werden 2350 nieuwe besmettingen vastgesteld, 605 minder dan gisteren. Er zijn negentien nieuwe patiënten opgenomen op de intensive cares in Nederland. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. 

2 reacties

 • Erwin Heesen

  2 maanden geleden
  op de Europese kaart onlangs delen Spanje op donkerrood gezet, in Nederland geel... Ik denk dat ze nu een gevaarlijk spelletje aan het spelen zijn..
 • J Hanegraaf

  2 maanden geleden
  Ben ik nou gek dat ik me heb laten vaccineren,of zijn die demonstranten gek? Snappen mensen nu nog niet dat het virus echt bestaat,zien ze niet dat hun gewenste ,,vrijheid,, alleen maar leid tot meer besmettingen. Zijn ze zo gefocust op hun vakantie,op stap gaan,dat ze niet meer zelf in staat zijn om logisch na te denken? Ik ben 74 jaar,,oud hout,,zoals wij in het begin al genoemd werden,hou me ondanks vaccinatie nog steeds aan de regels die ik zelf in stand hou,geen bezoek en uitstapjes.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Een extraparlementair kabinet is het failliet van onze politieke leiders
  PREMIUM
  BD

  Een extraparle­men­tair kabinet is het failliet van onze politieke leiders

  Mijn vader was even een boodschap aan het doen, ik zat alleen op het comfortabele voorbankje van onze 2CV, de beige eend. De rubberen bekleding drukte een reliëf op mijn blote jongensbenen. Je kon er lekker aan peuteren. Op de radio waren twee boze mannen hevig aan het discussiëren, opgehitst door een joelende zaal. De één ging steeds harder praten, de ander reageerde pesterig met ‘voor mijn antwoord hoef ik niet zo hard te roepen’. Joop den Uyl en Dries van Agt.