De zakken met verhuisspullen die niet weggegooid moesten worden, verdwenen toch in de container.
Volledig scherm
De zakken met verhuisspullen die niet weggegooid moesten worden, verdwenen toch in de container. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Man brengt per ongeluk verhuisspullen schoondochter naar de stort, maar de verzekeraar keert niet uit

Het zal je maar gebeuren: help je je schoondochter bij de verhuizing, breng je per ongeluk spullen die mee moeten naar het nieuwe huis, naar de vuilstort. Het overkwam een klant van VCN Verzekeringen uit Nuenen. De man wil nu dat VCN de schade via de aansprakelijkheidsverzekering vergoedt, maar de verzekeraar weigert dat. De zaak diende onlangs voor de Geschillencommissie Financiële Dienstverlening.

7 reacties

 • Evert Vrins

  4 dagen geleden
  Een aansprakelijkheidsverzekering keert uit als je schade toebrengt aan derden door een toerekenbare fout maakt. Daar is in dit geval geen sprake van. Afwijzing terecht.
 • Ad Keijnemans

  7 dagen geleden
  De verzekering heeft gelijk wat je zelf fout doet moet je ook maar zelf betalen
 • Anoniem

  7 dagen geleden
  Los van het feit dat verzekeraars nimmer staan te springen om uit te betalen. Maar is het einde niet zoek wanneer in deze situatie uitbetaald zou worden?! Rijden we dan niet allemaal morgen massaal naar de stort.. ipv van per ongeluk verkeerd?! CvdGoot
 • J. Groos

  7 dagen geleden
  Alleen premie betalen, verzekering niet lastig vallen met schade!
 • Hanneke Hopmans-van den Hurk

  7 dagen geleden
  En waarom zou de verzekeraar moeten betalen?
 1. Vermiste Ashley (17) liep twee maanden geleden weg en zit nu mogelijk in onveilige situatie: 'Gekmakend’
  PREMIUM

  Vermiste Ashley (17) liep twee maanden geleden weg en zit nu mogelijk in onveilige situatie: 'Gekmakend’

  De 17-jarige Ashley Krieger is al meer dan twee maanden vermist. Volgens de politie bevindt het meisje uit Den Haag zich mogelijk in een onveilige situatie. Vrijdag 3 juni liep ze weg vanuit Leeuwarden, sindsdien ontbreekt ieder spoor. Haar moeder hoopt op een volgende stap in de zoektocht. ,,Elke dag is stressvol, eigenlijk gekmakend. Om niet te weten waar je dochter is, of ze in goede handen is.”