Volledig scherm
© ANP

Man zorgt voor overlast met André Hazes-muziek in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Een dronken inwoner (56) van Kaatsheuvel is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden omdat hij meerdere keren enorme geluidsoverlast veroorzaakte in een seniorencomplex. Dat meldt de politie. De man was onder invloed van alcohol en veroorzaakte behoorlijk wat heisa.

De eerste melding bij de politie kwam binnen rond 01.20 uur in de nacht. In een seniorencomplex in de wijk Pannenhoef in Kaatsheuvel was sprake van geluidsoverlast. De agenten die ter plaatse gingen zagen dat de 56-jarige veroorzaker van de herrie voor het complex stond. De man kreeg een waarschuwing.

André Hazes

Even later kwamen er nog meer meldingen vanuit het complex. De man zou bij buren tegen de deur hebben getrapt en gooide stoelen omver. Om 04.30 uur constateerden ook agenten zelf dat er harde muziek vanuit het appartement van de man kwam: nummers van André Hazes.

In overleg met de hulpofficier van justitie zijn agenten de woning binnen gegaan. Drie boxen en een versterker werden in beslag genomen. Dat viel niet goed bij de bewoner, die schreeuwde dat hij met zijn computer nog wel drie keer zo hard geluid zou maken. Daarop werd hij achter zijn computer vandaan gehaald en aangehouden voor het veroorzaken van burengerucht, laat de politie weten.

  1. Na de boeren nu de bouwvakkers: 'Acties tegen stikstofbeleid op Malieveld’
    PREMIUM

    Na de boeren nu de bouwvak­kers: 'Acties tegen stikstofbe­leid op Malieveld’

    In navolging van de boeren bereidt nu ook de bouwsector grootschalige acties voor om tegen het stikstofbeleid van de regering te protesteren. Vanuit onder meer Staphorst is de stichting Grond in Verzet in oprichting, en binnen een etmaal schaarden zo’n vijfduizend bedrijven, bouwvakkers en aannemers zich achter de actiegroep. Een datum voor een landelijk protest, wellicht op het Malieveld, is al gekozen: 30 oktober.