Marco Buis van Onrecht TV werd tijdens de rellen op de Coolsingel in Rotterdam waarschijnlijk geraakt door een politiekogel en werd meteen in het ziekenhuis geopereerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco Buis van Onrecht TV werd tijdens de rellen op de Coolsingel in Rotterdam waarschijnlijk geraakt door een politiekogel en werd meteen in het ziekenhuis geopereerd. © Youtube

Marco (50) werd neergeschoten tijdens rellen: ‘Gericht schieten? Dat is niet normaal’

De ervaren corona-demonstrant Marco Buis (50) is een van de vijf mensen die de rellen op de Coolsingel heeft moeten bekopen met een schotwond. Hij laat weten dat het beter met hem gaat. Ook Buis was verrast door de gewelddadigheden van de demonstranten afgelopen vrijdag. ,,Dit ging veel te ver.’’ 

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’
  moord heerlen

  Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’

  Politie en justitie zijn met man en macht op zoek naar een veroordeelde crimineel die verdacht wordt van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in het Limburgse Heerlen, twee weken geleden. Het gaat om de 30-jarige Zouo ‘Tom’ Angel, de man die in 2008 werd veroordeeld voor de doodslag op de 62-jarige winkelmedewerker Huib Krooder. Zijn dochter reageert zeer aangeslagen op het nieuws. ,,Dit méén je niet?! Alweer? Deze man blijft levens verwoesten!”