Een proefopstelling van de beschermingsglazen die Aviation Glass, een bedrijf van Nijmegenaar Marcel Boekhoorn, heeft ontwikkeld voor vliegtuigen. Ze moeten reizen meer coronaproof maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Een proefopstelling van de beschermingsglazen die Aviation Glass, een bedrijf van Nijmegenaar Marcel Boekhoorn, heeft ontwikkeld voor vliegtuigen. Ze moeten reizen meer coronaproof maken. © Herman Stöver

Mogelijk snel coronaproof vliegen met speciaal beschermingsglas

Landen gooien hun grenzen open. Steeds meer vliegtuigen stijgen op. Maar 1,5 afstand is in de luchtvaart onhaalbaar, zeggen deskundigen. Aviation Glass denkt mogelijk de oplossing te hebben: speciaal beschermingsglas voor passagiers. 

0 reacties

  1. Dochters verbreken contact na misbruikschandaal: ‘Ik zie je niet meer als mijn moeder’
    Video

    Dochters verbreken contact na misbruik­schan­daal: ‘Ik zie je niet meer als mijn moeder’

    ,,Bespottelijk.’’ Zo omschreef advocate Koster vandaag de strafeis (10 jaar) tegen haar cliënte Tanja D. tijdens de tweede zittingsdag in de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak. Ze vindt het onrechtvaardig dat de Terneuzense een hogere straf boven het hoofd hangt dan Pascal P., die eerder al werd veroordeeld tot 8 jaar cel met tbs voor zijn aandeel in het misbruik. De oudste dochter liet weten het contact met haar moeder nu ook te hebben verbroken. ,,In het begin kon ik je alles vergeven maar nu niet meer, ik zie je niet meer als mijn moeder.”