Volledig scherm
De Ochtend Show to go: woensdag 19 juni. © De Ochtend Show to go

Mogelijke voortgang MH17-dossier en Angela de Jong in De Ochtend Show to Go

Op 19 juni zijn verslaggever Tonny van der Mee en tv-columniste Angela de Jong te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Jörgen Raymann en Anne-Marie Fokkens en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site. 

Tonny van der Mee volgt al vanaf het begin het MH17-dossier en blikt morgen met ons vooruit op de aangekondigde persconferentie van het Joint International Team (JIT): worden er eindelijk namen en rugnummers genoemd? 

Tv-columniste Angela de Jong kijkt terug op de afgelopen televisieweek, en heeft natuurlijk ook naar ‘Zomer met Art’ (RTL 4) gekeken. Ook blikken we met haar kort vooruit op de uitreiking van de Zilveren Nipkowschrijf: wie is er favoriet? Daarnaast praten we met professor doctor Folkert van Kemenade over de HPV-prik tegen baarmoederhalskanker, mogelijk wordt deze prik ook verplicht voor jongens. 

Volg De Ochtend Show to go ook op InstagramTwitter en Facebook en bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show.

Als je liever luistert naar de podcast, ga dan naar Spotify of iTunes.

  1. Roethof betwist dna, maar OM is resoluut: ‘haar, huid èn speeksel van Brech gevonden op Nicky’
    LIVE TWITTER

    Roethof betwist dna, maar OM is resoluut: ‘haar, huid èn speeksel van Brech gevonden op Nicky’

    Het OM heeft behalve huid, haar en speeksel van Brech op Nicky Verstappen ook de beschikking over een tot dusver onbekende getuigenverklaring van twee vrouwen die Brech in 1998 hebben zien fietsen met een jongetje achterop, op blote voeten en een rode broek aan. Roethof betwist de kracht van het dna-bewijs en de verklaring. ‘Dit is rijp voor de prullenbak'. Volg de zitting via het live twitter-verslag onderaan dit artikel.