Nederland drijft MS-patiënten voor behandeling naar buitenland, artsen slaan alarm

met videoNederland mag MS-patiënten niet langer de enige behandeling ontzeggen die kan voorkomen dat ze volledig aftakelen en in een rolstoel belanden. Dat stelt de wetenschappelijke beroepsvereniging van neurologen. 

4 reacties

 • Fred Jansen

  1 maand geleden
  Waarom klagen de mensen toch zo? ``Zorgverzekering 24-09-2015 Minister-president Mark Rutte: “We hebben een zorgstelsel om trots op te zijn”! Deze uitspraak is al weer een paar jaar oud, zou hij nu nog hetzelfde durven zeggen?
 • Gerrit En Riet Geboers-van Riel

  1 maand geleden
  Die mensen die hier over beslissen, sorry, maar moeten eerst zelf iets krijgen, die niet vergoed wordt, en ook de pijn krijgen die hier bij hoort, dan pas wordt er uit een ander vaatje, getapt, het is ozo makelijk om over een andere te beslissen, terwijl je zelf, eigenlijk niet weet waar je over praat. R v Riel.
 • Thom Damen

  1 maand geleden
  Niet langer praten de enige die aan kan geven wat en hoe is de patiënt zelf hij of zíj zijn de enige die er dagelijks mee geconfronteerd worden en dat is vulling.
 • Maaike de Jong

  1 maand geleden
  MS is een vreselijke ziekte en alle behandelingen die mogelijk zijn moeten toegepast worden Ook zeker in Nederland Ook voor patiënten die het geld niet hebben en medicijnen niet helpen Maaike de Jong