ANP
Volledig scherm
© ANP

NS: Vanwege storm vanaf 14.00 uur geen treinen meer

Vanwege storm Eunice rijden er minder treinen, en vanaf 14.00 uur vrijdagmiddag ligt al het treinverkeer stil. Dat heeft de NS besloten ‘met het oog op de veiligheid van onze reizigers en collega’s’. Het KNMI heeft code oranje afgegeven vanwege de storm.

 1. Boze boeren krijgen 's nachts gesprek met Rutte bij Catshuis: 'Ik kan je hoofd eigenlijk niet uitstaan’
  PREMIUM
  met video

  Boze boeren krijgen 's nachts gesprek met Rutte bij Catshuis: 'Ik kan je hoofd eigenlijk niet uitstaan’

  Nog voor de start van het interview met Mark Rutte bij Op1, verzamelden de eerste boeren zich gisteravond al voor het Catshuis. In de stromende regen wachtten de actievoerders geduldig en rond middernacht krijgen ze hun zin. De premier komt hen tegemoet voor een gesprek, waarin hij de wind van voren krijgt. ,,Ik zal heel eerlijk zijn, ik kan je hoofd eigenlijk niet uitstaan.”
 2. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’