Volledig scherm
PREMIUM
© Jeroen Nissen

Ontslagen leraar die geslachtsdeel toonde: 'Had me nooit zover moeten laten gaan'

De per direct ontslagen docent (51) van scholengemeenschap Het Rhedens in Dieren heeft via zijn mobiele telefoon zijn geslachtsdeel getoond aan een minderjarig meisje, een oud-leerlinge van hem van ‘16 of 17 jaar’. De man is een voormalige vertrouwenspersoon van de school.

Het voorval heeft zich volgens hem drie weken geleden geleden voorgedaan. ,,Een paar dagen later kreeg ik via een app een tikkie (betalingsverzoek), of ik 200 euro wilde overmaken. Dat heb ik geweigerd. Ik kreeg als antwoord dat als ik het geld niet overmaak, het mij wel eens meer kon gaan kosten", schrijft de ex-docent van de school voor vmbo en onderbouw havo/vwo in een schriftelijke verklaring aan deze krant. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Davina Michelle kent de moeilijke kant van de roem: ‘Ik dacht: vijf miljoen ogen lachen me nu uit’
    Video

    Davina Michelle kent de moeilijke kant van de roem: ‘Ik dacht: vijf miljoen ogen lachen me nu uit’

    „That’s better than I will ever sound.” Met die woorden beoordeelde wereldster Pink in september 2017 een cover van haar nummer What about us. De cover was het begin van de opmars van de Nederlandse zangeres Davina Michelle. In de nieuwste aflevering van de AD-documentaireserie Bondig neemt Sascha Visser een kijkje in haar turbulente leven. Vandaag in deel 2: een ongemakkelijk optreden in De wereld draait door én een afterparty.