Volledig scherm
© Marc Brink (BD)

Ouder echtpaar rijdt met auto huis binnen in Helvoirt

Een ouder stel is zondagavond met de auto een woning langs de N65 (Tilburg-Den Bosch) in Helvoirt binnen gereden. De inzittenden bleven vrijwel ongedeerd, maar werden vanwege hun hoge leeftijd toch ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens een politiewoordvoerder zou het naar omstandigheden goed met ze gaan.

De automobilist is door nog onbekende oorzaak van N65 geraakt en de gevel van het huis binnengereden. Het voertuig staat bijna volledig in de woning. De bewoners van het pand waren op het moment van het ongeluk niet thuis. 

De brandweer is ter plaatse en bekijkt of er sprake is van instortingsgevaar voor het voertuig uit de woning kan worden gehaald. Het tafereel trok zondagavond veel belangstellenden. De brandweer heeft een gedeelte van het fietspad voor de woning afgezet met lint. 

Eén rijstrook van de N65 in de richting van Tilburg werd na het ongeluk afgesloten.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Schoonmoeder Syriëganger Jermaine W.: ‘Breng Syriëgangers hier voor de rechter’
    video

    Schoonmoe­der Syriëgan­ger Jermaine W.: ‘Breng Syriëgan­gers hier voor de rechter’

    ,,Breng Syriëgangers hier voor de rechter, anders worden ze daar vrijgelaten en zijn ze over tien jaar veel gevaarlijker", dat zegt de moeder van Meryam, een Syriëganger die met haar man en drie kinderen in 2014 naar het strijdgebied in Syrië en Irak vertrok. De man, de bekende jihadist Jermaine W., is inmiddels overleden. Maar Meryam en haar drie kinderen (die nu ongeveer 11, 9 en 7 jaar oud zijn) bevinden zich nog in het allerlaatste stukje IS-gebied dat over is rond het stadje Baghuz In Syrië.