Volledig scherm
© Politie Zuid-Holland-Zuid

Politie opgelucht: gevonden 'vinger' blijkt toch geen vinger

De politie in Papendrecht is uren bezig geweest met iets wat op een lugubere vondst leek. Tijdens het uitlaten van zijn hond, stuitte een man op een ‘vinger’. Later bleek het om een varkensstaart te gaan. 

De man deed het gevonden lichaamsdeel in een bakje en belde daarna meteen de politie. Papendrechtse agenten namen de ‘vinger’ daarop mee voor onderzoek. Daaruit bleek dat het niet om een vinger ging, maar om een varkensstaart.

Uit verder onderzoek moet blijken wat er precies gebeurd is, al benadrukt de politie op Facebook dat varkensstaarten ‘gewoon bij de slager te koop zijn‘. 

  1. Moeder vermoorde Romy (14) naar Den Haag om hogere straffen: ‘Vraag me af of het zin heeft’

    Moeder vermoorde Romy (14) naar Den Haag om hogere straffen: ‘Vraag me af of het zin heeft’

    De ouders van de vermoorde kinderen Savannah, Romy en Nick gaan begin september naar de Tweede Kamer om hogere straffen voor minderjarige daders af te dwingen. De nabestaanden gaan voorafgaand aan het debat over jeugdstrafrecht persoonlijk in gesprek met minister Sander Dekker (Rechtsbescherming) en overhandigen hierbij de 72.000 handtekeningen die ze de afgelopen weken verzameld hebben. ,,Maar ik vraag mij af of het allemaal wel zin heeft.”