Rebellerende burgemeester brengt kabinet in lastig parket: ‘Niks van Yesilgöz gehoord’

ValkenburgHet kabinet ziet zich voor een groot probleem gesteld, nu het lokale gezag openlijk rebelleert tegen het coronabeleid. In Valkenburg liet burgemeester Daan Prevoo er geen misverstand over bestaan. Hij staat achter de ondernemers die open willen. ,,Ik heb twee prikken en een booster: ik voel me voldoende beschermd.”

0 reacties

 1. Schokkende vondst van wandelaar blijkt geen zeldzaamheid; vaker foetussen in container of park
  PREMIUM

  Schokkende vondst van wandelaar blijkt geen zeldzaam­heid; vaker foetussen in container of park

  Hoe gruwelijk ook, de vondst van een vondeling, babylichaampje of foetus in een container of parkje, zoals deze week in Den Haag, is geen zeldzaamheid. Sinds 2006 zijn er verspreid over het land tientallen gevonden. In Den Haag was het meest recente geval in 2015. Tot afgelopen dinsdag, toen een voorbijganger een niet levensvatbare foetus vond in het Uithofpark. ‘Het is altijd verdrietig.’
 2. LIVE | Bruls: Kabinet moet horeca deze week helderheid bieden
  CORONAVIRUS

  LIVE | Bruls: Kabinet moet horeca deze week helderheid bieden

  Het kabinet moet nog deze week aan de horeca en de cultuursector laten weten hoe hun nabije toekomst eruitziet. Het kabinet moet voor deze sectoren concreter maken wat het vooruitzicht is. Het is niet voldoende om tegen de horeca- en cultuursector te zeggen dat er op 25 januari opnieuw gekeken wordt naar eventuele heropeningen. Dat stellen de 25 burgemeesters van het Veiligheidsberaad. Volg alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog.