De prijs van drinkwater zal gaan stijgen.
Volledig scherm
De prijs van drinkwater zal gaan stijgen. © ANP XTRA

Rekening drinkwater volgend jaar fiks hoger door inflatie

UpdateDe rekening voor drinkwater zal volgend jaar sowieso 10 procent oplopen door de hoge inflatie, aldus de topman van Vitens, het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. De stijging van de nota kan ‘op termijn’ zelfs uitkomen op 20 à 25 procent, doordat de waterbedrijven ook duurzame investeringen deels doorberekenen aan klanten.   

3 reacties

 • Cisca Van der Goot

  2 maanden geleden
  Nederland is zo’n fijn land om in te wonen (Help me even om de voordelen nog te zien!). We betalen ons scheel, de zorg is bar en boos (operaties ellenlang uitgesteld), jeugdzorg is een bende, juridische stelsel een puinbak en gas water en licht onbetaalbaar.. maar de Belastingdienst weet iedereen te vinden…. We nodigen iedereen uit om hier te verblijven, terwijl het volk dat er al was aan de geelhonger ligt… top kabinet (och.. ze zijn met vakantie)… Pfff CvdGoot
 • Alexande Roeters

  2 maanden geleden
  Slappe smoes van de bovenste plank. Is totaal onnodig om ook dit weer duurder te maken. Het enige resultaat is dat er nog minder over blijft om van te leven.
 • Dirk van Leeuwarden

  2 maanden geleden
  Dat is nog weinig 10 % afgaande met wat er in de4 wereld gaande is en smeltende gletsjers en droogvallende rivieren en als hjet regent dan is de bodem zo verhard dat al het water niet opgenomen wordt door de grond. Ik wil een watermeter op mijn aansluiting op het waternet. Mijn buren gebruiken meer dan ikzelf
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”