Rian van Rijbroek uit Veghel bij Nieuwsuur.
Volledig scherm
Rian van Rijbroek uit Veghel bij Nieuwsuur. © Screenshot Nieuwsuur

‘Rian van Rijbroek werkt helemaal niet voor AIVD’

Rian van Rijbroek, de vriendin van Quote 500-miljonair Gerard Sanderink, heeft nooit voor de AIVD gewerkt, in tegenstelling tot wat ze zelf suggereert. Dat meldt de NOS op basis van onderzoek. Eerder kwam de vrouw al in opspraak na een optreden bij Nieuwsuur en wegens plagiaat in een boek over cybercrime.

 1. ‘Nepexpert’ Van Rijbroek uit Veghel stort bedrijf van miljonair in bestuurlijke chaos
  PREMIUM

  ‘Nepexpert’ Van Rijbroek uit Veghel stort bedrijf van miljonair in bestuurlij­ke chaos

  VEGHEL/ALMELO - ‘Cybercharlatan’ Rian van Rijbroek uit Veghel heeft voor chaos gezorgd in de bedrijven van Quote-500 miljonair Gerard Sanderink. Hij stond vandaag in de rechtbank tegenover zijn voormalige partner Brigitte van Egten, met wie hij in conflict was geraakt door valse beschuldigingen van de Veghelse. Ondertussen is Van Rijbroek penningmeester geworden van de nieuwe stichting van de miljonair, waar zijn geld naartoe gaat als hij komt te overlijden.
 2. Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’
  moord heerlen

  Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’

  Politie en justitie zijn met man en macht op zoek naar een veroordeelde crimineel die verdacht wordt van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in het Limburgse Heerlen, twee weken geleden. Het gaat om de 30-jarige Zouo ‘Tom’ Angel, de man die in 2008 werd veroordeeld voor de doodslag op de 62-jarige winkelmedewerker Huib Krooder. Zijn dochter reageert zeer aangeslagen op het nieuws. ,,Dit méén je niet?! Alweer? Deze man blijft levens verwoesten!”