De Ochtend Show to go.
Volledig scherm
De Ochtend Show to go. © Videostill

Songfestivalnieuws in de Ochtend Show to go

Het Songfestival is pas in mei, maar de koorts stijgt morgen in Rotterdam nog een paar graden met de opening van het officiële Songfestivalseizoen. Op het stadhuis van de havenstad vindt de overdrachtsceremonie van Israël naar Nederland plaats. Verslaggever Eefje Oomen is in de studio om te vertellen over de ceremonie. 

Zo staan de presentatoren Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit voor het eerst op het podium van het liedjesfestijn. Hoe zal dat verlopen? Eefje kent alle ins en outs.

Misdaadverslaggever Koen Voskuil heeft heel ander nieuws, namelijk over gerommel binnen de inspectie voor Justitie en Veiligheid. Klokkenluiders stellen namelijk in het AD dat er aan meerdere kanten iets niet klopt. Wat dat precies is, vertelt Koen in de Ochtend Show.

Verder is het laatste nieuws te horen vanuit het Chinese Wuhan. Nederlander Henry Blok zit daar namelijk vast en vertelt hoe de situatie is. En voetbalster Jackie Groenen heeft groot nieuws. De Ochtend Show to go wordt dinsdag gepresenteerd door Manuel Venderbos en is dagelijks te zien vanaf 07.30 uur.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.