Spaanse politie puzzelt met beelden om alle verdachte doodschoppers van Carlo (27) te pakken

videoDe Spaanse politie wil alle negen verdachten van het doodschoppen van Carlo (27) laten oppakken en laten overleveren naar Spanje. Justitie in Spanje is de afgelopen dagen druk bezig geweest de juiste namen aan de beschikbare camerabeelden te plakken, om geen fouten te maken in de rechtshulpverzoeken aan de Nederlandse politie.

8 reacties

 • Catharina Brooks

  2 maanden geleden
  Zeker terug naar Spanje,en daar voor de rechtbank.Ik hoop dat ze lang vast zullen zitten.kan me not schelen hoe oud deze jongens zijn,ze hebben een jongen vermoord.
 • Coolen

  2 maanden geleden
  Allemaal terug naar Spanje en berechten. Vluchten in de hoop er makkelijk vanaf te komen is laag bij de grond en geen respect voor de slachtoffers. Het gaat nl niet alleen om het dodelijke slachtoffer maar er zijn meer mensen aangevallen/mishandeld.
 • Karina van Bavel

  2 maanden geleden
  Laat justitie een voorbeeld stellen.......hard straffen ook al hebben die monsters veel poen !!
 • Stephan David

  2 maanden geleden
  Totaal geen berouw, maar moeite doen om er onderuit te komen. Schandalig Oppakken naar Spanje brengen en berechten. Ook daar de straf uit zitten . En een fikse schade vergoeding laten betalen aan de na bestaande
 • Jose van den Berghe JWT

  2 maanden geleden
  Advocaten hebben ze wel maar het fatsoe om zich zelf aan te geven niet. Waarpm niet? Jullie waren toch zo'n helden om met jullie zatte kop mensen aan te vallen en een er van dood te trappen. En dan durven jullie nog het gore lef te hebben om te onderhandelen. Wees flink en geef je eigen aan en verschuil je niet achter advocaten.lafbekken. en lekker in een Spaanse cel en niet hier in de wattenkast van justitie.