John van Leeuwen is terminaal en moet twee keer per week naar het ziekenhuis om te kunnen blijven ademen. Zijn zorgtaxi komt steeds niet op tijd, waardoor hij zijn afspraken mist.
Volledig scherm
PREMIUM
John van Leeuwen is terminaal en moet twee keer per week naar het ziekenhuis om te kunnen blijven ademen. Zijn zorgtaxi komt steeds niet op tijd, waardoor hij zijn afspraken mist. © Daniella van Bergen

Terminale John doet alles om leven te verlengen: 'Ik mis steeds afspraken met arts door late zorgtaxi’

De terminaal zieke John van Leeuwen (53) wil de korte tijd die hij nog heeft verlengen voor zijn kleindochter Maylea. Dat kan alleen dankzij behandelingen waarvoor hij drie keer per week naar het ziekenhuis moet. Maar de taxi komt steevast te laat voor de afspraken. ,,Ik heb er zoveel verdriet van.”

0 reacties

  1. LIVE | Ruim 46.000 positieve tests, maar registratie loopt ver achter; daling in ziekenhuis zet door
    CORONAVIRUS

    LIVE | Ruim 46.000 positieve tests, maar registra­tie loopt ver achter; daling in ziekenhuis zet door

    Het RIVM registreerde tussen vrijdag- en zaterdagochtend ruim 46.000 positieve tests. Dat zijn er minder dan vrijdag. Door de snelle stijging loopt de registratie nog wel ver achter. Zo’n 46.000 besmettingen zijn wel bevestigd maar nog niet geregistreerd. Het aantal coronapatiënten in ziekenhuizen blijft dalen. En OMT-voorzitter Jaap van Dissel vindt het te vroeg om corona een ‘griep’ te noemen, meldt de NOS. Volg alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog.