De manager van Theo Maassen zegt niet te willen reageren op de situatie.
Volledig scherm
De manager van Theo Maassen zegt niet te willen reageren op de situatie. © ANP Kippa

Theater krijgt boete van 2500 euro voor volle zaal bij Theo Maassen

Theater De Liefde in Haarlem heeft vrijdagavond een boete gekregen voor de volle zaal bij de voorstelling van Theo Maassen. Gisteren werd bij de eerste voorstelling al een dwangsom van 2500 euro opgelegd, het theater zette de tweede show desondanks door.

 1. Grootste drugsoperatie ooit in Turkije: ‘Çetin G. zegt dat hij met hulp van Nederlandse agenten vluchtte’
  PREMIUM

  Grootste drugsopera­tie ooit in Turkije: ‘Çetin G. zegt dat hij met hulp van Nederland­se agenten vluchtte’

  De Schiedamse drugsbaron Çetin G. zou in 2016 Nederlandse politieagenten hebben omgekocht die hem hielpen vluchten naar Turkije. Dat vertellen twee Turkse hoofdofficieren van justitie die het onderzoek Operatie Moeras hebben geleid - ‘de grootste drugsoperatie in de geschiedenis van de Turkse Republiek’. Maandag begint in Ankara het enorme strafproces tegen G. en 72 medeverdachten.
 2. LIVE | 'Ongevaccineerde zwangere vrouwen belanden vaker op ic door deltavariant’

  LIVE | 'Ongevacci­neer­de zwangere vrouwen belanden vaker op ic door deltavari­ant’

  Artsen waarschuwden in augustus al dat de deltavariant van het coronavirus gevaarlijker zou zijn voor zwangere vrouwen. Volgens Trouw blijkt dat nu ook uit onderzoek. Nederland kleurt komende week grotendeels rood op de kaart van coronagevallen in Europa. Het aantal positieve tests loopt verder en verder op. De ‘najaarsstijging’ kan betekenen dat andere landen op den duur strengere regels voor Nederlandse reizigers invoeren, zoals bij de vierde golf in juli ook gebeurde. Volg het laatste coronanieuws in ons liveblog.