Volledig scherm
© Videostill

Toeslagenaffaire Belastingdienst en documentaire ‘Ik Ben Influencer’ in Ochtend Show to go

De gedupeerde ondernemer Florien Jansen en documentairemaakster Laura Veenema zijn morgen te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Jamie Trenité en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Het wordt een zware dag voor staatssecretaris Menno Snel. Morgen staat het debat over de toeslagenaffaire bij de Belastingdienst op de agenda waarbij mogelijk duizenden ouders ten onrechte werden aangemerkt als fraudeur. Ook Jansen was slachtoffer en vertelt hoe het zo ver kon komen.

Laura Veenema geeft in haar documentaire Ik Ben Influencer een exclusief kijkje achter de schermen in het leven van Nederlandse influencers. Morgen praten we met Veenema en een van de influencers: Qucee.

Het laatste nieuws over de afgeschafte vreugdevuren in Duindorp en Scheveningen komt tot ons via Maaike Kraaijeveld, verslaggever van AD Haagsche Courant. Daarnaast bespreken we het bezoek van Donald Trump aan de Britse koningin Elizabeth.

Ook staan de verdachten van de zogenoemde ‘goudstavendiefstal’ morgen in Arnhem voor de rechter. Eerder dit jaar overvielen zij onder andere een ouder echtpaar in Nijmegen waar ze goudstaven, sieraden, gouden munten en nog veel meer meenamen.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes

  1. Jongen van 5 jaar nog vast onder ingestort pand in Coevorden
    VIDEO

    Jongen van 5 jaar nog vast onder ingestort pand in Coevorden

    Een jongetje van vijf jaar zit nog bekneld in het puin van de ingestorte grillroom in de Drentse plaats Coevorden. Dat heeft burgemeester Bert Bouwmeester laten weten. Hij maakt zich grote zorgen over het jongetje. Volgens Bouwmeester zit de jongen al sinds ongeveer 15.00 uur vast onder de restanten van het gebouw. Het jongetje is de zoon van de man die eerder op de dag uit het pand is gered. Dat is de eigenaar van de zaak.