Volledig scherm
Still van de Ochtend Show to go 26 juni. © Videostill

Tom Roes over Nederlandse identiteit en Ab Zagt over Toy Story 4 in De Ochtend Show to go

In De Ochtend Show to go van woensdag 26 juni hebben we het over het onderzoek van het SCP naar de Nederlandse identiteit. Ook hebben we het over de nieuwe Toy Story-film, die morgen in première gaat.

De Nederlandse identiteit, hij bestaat! Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) komt voor het eerst met cijfers over hoe Nederlands we ons voelen. Maar wat is dat eigenlijk, Nederlands zijn? Tom Roes van het YouTube-kanaal Survival Guide to the Dutch heeft het antwoord en is te gast bij ons in de studio.

Ook is Ab Zagt te gast in De Ochtend Show to go. Met hem hebben we het over de nieuwe Disneyfilm Toy Story 4, die vanaf morgen in de bioscoop te zien is. De altijd kritische filmrecensent van deze krant beoordeelde de animatiefilm met maar liefst vijf sterren.

De Ochtend Show wordt woensdag gepresenteerd door Jörgen Raymann en Anne-Marie Fokkens en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site. 

Volg De Ochtend Show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Angela de Jong vertelt over haar probleem met het K-woord op tv in De Ochtend Show to go

    Angela de Jong vertelt over haar probleem met het K-woord op tv in De Ochtend Show to go

    Verslaggever Cyril Rosman is morgen te gast in De Ochtend Show to go om te praten over de IS-vrouwen die terugkeren naar Nederland. We spreken hierover ook met onderzoeksjournalist Nikki Sterkenburg. We gaan weer tv kijken met Angela de Jong en we bespreken de Comedy Central Roast, waar Ali B dit jaar in het middelpunt staat. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.