Volledig scherm
Still van de Ochtend Show to go 26 juni. © Videostill

Tom Roes over Nederlandse identiteit en Ab Zagt over Toy Story 4 in De Ochtend Show to go

In De Ochtend Show to go van woensdag 26 juni hebben we het over het onderzoek van het SCP naar de Nederlandse identiteit. Ook hebben we het over de nieuwe Toy Story-film, die morgen in première gaat.

De Nederlandse identiteit, hij bestaat! Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) komt voor het eerst met cijfers over hoe Nederlands we ons voelen. Maar wat is dat eigenlijk, Nederlands zijn? Tom Roes van het YouTube-kanaal Survival Guide to the Dutch heeft het antwoord en is te gast bij ons in de studio.

Ook is Ab Zagt te gast in De Ochtend Show to go. Met hem hebben we het over de nieuwe Disneyfilm Toy Story 4, die vanaf morgen in de bioscoop te zien is. De altijd kritische filmrecensent van deze krant beoordeelde de animatiefilm met maar liefst vijf sterren.

De Ochtend Show wordt woensdag gepresenteerd door Jörgen Raymann en Anne-Marie Fokkens en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site. 

Volg De Ochtend Show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”