De politie onderzoekt de woning waar undercoveragent 'Peter' zich na een lange operatie van het leven beroofde.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie onderzoekt de woning waar undercoveragent 'Peter' zich na een lange operatie van het leven beroofde. © Hessel De Ree

Undercoveragent die zelfmoord pleegde vroeg herhaald om stilzetten operatie

De undercoveragent die tijdens zijn laatste operatie zelfmoord pleegde, heeft meerdere keren aan de leiding gevraagd de operatie stop te zetten. Omdat een vermeend corrupt contact in de haven van Vlissingen moest worden gevonden, werd de undercoveractie tegen zijn zin voortgezet.

1 reactie

 • Cisca Van der Goot

  1 jaar geleden
  Moord doe je een ander aan. Het betreft hier keuze voor zelfdoding. Slordig dat uw krant hier geen aandacht voor heeft. CvdGoot
 1. Ouders ‘lieve en sociale’ Tom Peezenkamp (14) doneren zijn lichaam voor organen: ‘Hij leeft nu voort in die mensen’
  PREMIUM

  Ouders ‘lieve en sociale’ Tom Peezenkamp (14) doneren zijn lichaam voor organen: ‘Hij leeft nu voort in die mensen’

  HENGELO - Je zult als ouders maar de beslissing moeten nemen om het lichaam van je zoon beschikbaar te stellen voor orgaandonatie. Het overkomt Dennis en Nanja Peezenkamp uit Hengelo. Hun zoon Tom (14) raakte woensdag 16 november ernstig gewond bij een verkeersongeval in Hengelo. Op donderdag 24 november overleed hij. „Hij leeft nu voort in vijf mensen.”
 2. Surprisestress? Met deze tips ben je binnen no-time klaar
  PREMIUM
  Met video

  Surprise­stress? Met deze tips ben je binnen no-time klaar

  Knoeien met liters behanglijm voor een papier-machécreatie, uren knip- en plakwerk zonder fraai resultaat of klungelen met een bouwwerk dat nog voordat het is uitgepakt uit elkaar valt. En dan staat er nog geen letter op papier voor het bijbehorende sinterklaasgedicht. Surprises maken gaat té vaak gepaard met onnodige stress en frustraties, vindt ‘surpriseprofessor’ Rolf Hut. ,,Met simpele dingen die je in huis hebt, kom je al een heel eind.”