Danny Post snuffelt rond bij Jan Huygen in de Ton in Vlaardingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Danny Post snuffelt rond bij Jan Huygen in de Ton in Vlaardingen. © Roel Dijkstra

Van goedkope mode naar koning van de kringloop: Danny speurt elke dag urenlang naar vintage parels

Danny Post is verslaafd aan kringloopwinkels en vlooienmarkten. De Schiedammer bezoekt er gerust acht in een week tijd, door het hele land. Op zoek naar de echte parels. Die deelt hij met zijn vele volgers op zijn blog en sociale media. Ook werkt hij als inkoper van vintage kleding. Wat hem drijft? ,,Weggooien is zonde!”

 1. De Club van het Jaar wordt bekendgemaakt! Volg hier de liveshow
  livestream

  De Club van het Jaar wordt bekendge­maakt! Volg hier de liveshow

  Tijdens de lockdown, afgelopen coronajaar, hebben een heleboel sport- en cultuurverenigingen het ontzettend moeilijk gehad. Om hen een extra hart onder de riem te steken, organiseerde de Rabobank samen met partners als NOC*NSF de verkiezing Club van het Jaar 2021. Leden konden tot afgelopen maand hun club, vereniging of stichting nomineren. Vanavond wordt in bovenstaande livestream bekendgemaakt wie er met de eindoverwinning vandoor gaat.
 1. LIVE | Coronabesmettingen voor het eerst in 273 dagen onder ‘alarmbellengrens‘’
  coronavirus

  LIVE | Coronabe­smet­tin­gen voor het eerst in 273 dagen onder ‘alarmbel­len­grens‘’

  De politie heeft dit weekend op verschillende plekken ingegrepen bij illegale feesten. Onder meer in Deventer, Tilburg en Teteringen waren honderden feestgangers bij elkaar gekomen. Rusland kampt met een snelle toename van het aantal coronabesmettingen. Om dat in te dammen heeft de burgemeester van Moskou alle inwoners een week vakantie gegeven. De topman van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus wil dat binnen een jaar zeker 70 procent van de wereldbevolking is gevaccineerd. Daarvoor roept hij de hulp in van de G7. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Het vorige liveblog tref je hier.