Volledig scherm
© De Ochtend Show to go

Vermissing Tob Cohen, de Aston Martin DB5 en Hitklup in Ochtend Show to go

Popjournalist Leo Blokhuis is morgenochtend te gast in de Ochtend Show to go. Hij presenteert muziekfeest Hitklup, dat in september voor het eerst plaatsvindt in Rotterdam. Ook te gast zijn James Bond-fan Jasper Hartog (over de veiling van een Aston Martin DB5) en verslaggever Caspar Naber over de vermissing van Tob Cohen. Presentator is Yora Rienstra.

Tob Cohen, oud-topman van Philips, verdween drie weken geleden spoorloos in Kenia. Hij is verwikkeld in een echtscheiding met zijn Keniaanse vrouw. Verslaggever Caspar Naber was in Kenia, waar de recherche moordonderzoek doet. Hij vertelt erover in de Ochtend Show to go.

James Bond-fan Jasper Hartog, eigenaar en schrijver van bondblog.nl, is te gast om te vertellen over de Aston Martin DB5 die in de James Bond-films wordt gebruikt. Een van de vier exemplaren wordt donderdagavond geveild in Californië.

Leo Blokhuis presenteert komende week muziekfeest Hitklup, al twintig jaar een begrip in Amsterdam. Ieder jaar vindt het plaats in Paradiso, maar dit jaar is Hitklup voor het eerst in Rotterdam. Presentator Blokhuis vertelt waarom het feest van 020 naar 010 gaat en wat bezoekers kunnen verwachten.

De Ochtend Show to go is elke werkdag vanaf 07.30 uur te zien in onze app en op onze website.

Volg de Ochtend Show to go ook op InstagramTwitter en Facebook en bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show.

Als je liever luistert naar de podcast, ga dan naar Spotify of iTunes.

  1. Moeder vermoorde Romy (14) naar Den Haag om hogere straffen: ‘Vraag me af of het zin heeft’

    Moeder vermoorde Romy (14) naar Den Haag om hogere straffen: ‘Vraag me af of het zin heeft’

    De ouders van de vermoorde kinderen Savannah, Romy en Nick gaan begin september naar de Tweede Kamer om hogere straffen voor minderjarige daders af te dwingen. De nabestaanden gaan voorafgaand aan het debat over jeugdstrafrecht persoonlijk in gesprek met minister Sander Dekker (Rechtsbescherming) en overhandigen hierbij de 72.000 handtekeningen die ze de afgelopen weken verzameld hebben. ,,Maar ik vraag mij af of het allemaal wel zin heeft.”