Volledig scherm
© De Ochtend Show to go

Vermissing Tob Cohen, de Aston Martin DB5 en Hitklup in Ochtend Show to go

Popjournalist Leo Blokhuis is morgenochtend te gast in de Ochtend Show to go. Hij presenteert muziekfeest Hitklup, dat in september voor het eerst plaatsvindt in Rotterdam. Ook te gast zijn James Bond-fan Jasper Hartog (over de veiling van een Aston Martin DB5) en verslaggever Caspar Naber over de vermissing van Tob Cohen. Presentator is Yora Rienstra.

Tob Cohen, oud-topman van Philips, verdween drie weken geleden spoorloos in Kenia. Hij is verwikkeld in een echtscheiding met zijn Keniaanse vrouw. Verslaggever Caspar Naber was in Kenia, waar de recherche moordonderzoek doet. Hij vertelt erover in de Ochtend Show to go.

James Bond-fan Jasper Hartog, eigenaar en schrijver van bondblog.nl, is te gast om te vertellen over de Aston Martin DB5 die in de James Bond-films wordt gebruikt. Een van de vier exemplaren wordt donderdagavond geveild in Californië.

Leo Blokhuis presenteert komende week muziekfeest Hitklup, al twintig jaar een begrip in Amsterdam. Ieder jaar vindt het plaats in Paradiso, maar dit jaar is Hitklup voor het eerst in Rotterdam. Presentator Blokhuis vertelt waarom het feest van 020 naar 010 gaat en wat bezoekers kunnen verwachten.

De Ochtend Show to go is elke werkdag vanaf 07.30 uur te zien in onze app en op onze website.

Volg de Ochtend Show to go ook op InstagramTwitter en Facebook en bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show.

Als je liever luistert naar de podcast, ga dan naar Spotify of iTunes.

  1. 'Moordenaar legde studente Tanja Groen (18) in leeg graf', grote operatie op begraafplaats
    VIDEO

    'Moordenaar legde studente Tanja Groen (18) in leeg graf', grote operatie op begraaf­plaats

    Tanja Groen (18) is op de avond van haar verdwijning in 1993 mogelijk vermoord en in een al gedolven graf gelegd. Dat zegt Peter R. de Vries, die de familie bijstaat, tegen deze nieuwssite. ,,Het scenario is dat ze op de avond dat ze verdween is vermoord en door de dader in een vers gedolven graf is gelegd, waar de volgende dag een kist in is gegaan met een overledene en het graf is dichtgegooid”, zei De Vries. Hij is aanwezig bij de opgraving op het kerkhof aan De Beente in Maastricht.