Volledig scherm
PREMIUM
De vriendengroep van Boet Hillen met de crossbrommer van Boet waarmee ze over de baan van de Zwarte Cross hebben gereden ter ere van hun overleden vriend. © Jan Ruland van den Brink

Vriendengroep verslagen na overlijden van Boet (18) op Zwarte Cross: ‘Feestgevoel was meteen weg’

Het overlijden van Boet Hillen (18) uit Vragender op de camping van de Zwarte Cross is een immense klap voor zijn vriendengroep uit Vragender. ,,We zijn een hele hechte club, we kennen elkaar al vanaf de basisschool. Dat Boet er ineens niet meer bij is een groot gemis”, zegt Thomas Lageschaar, één van zijn beste vrienden.

De 18-jarige Thomas uit Vragender vertelt het verhaal namens de vriendengroep die donderdag hun tenten opzetten op de camping. De vijftien vrienden maakten zich op voor vier dagen feest en een weekend vol muziek, crossen en schik maken.

  1. Auschwitz-museum woest op Bol.com om verkoop 'hatelijke en gruwelijke' naziboeken

    Auschwitz-museum woest op Bol.com om verkoop 'hatelijke en gruwelijke' naziboeken

    Het museum Auschwitz Memorial doet een dringende oproep aan Bol.com en Amazon om per direct te stoppen met de verkoop van ‘hatelijke, gruwelijke en antisemitische boeken’. Omstreden boeken van auteurs zoals oorlogsmisdadigers Heinrich Himmler en Julius Streicher worden verkocht in de webshop van de bedrijven. Bol.com heeft begrip voor de oproep en begrijpt het sentiment, maar laat weten de boeken niet uit de verkoop te halen.