3 reacties

 • Renee Bechtold

  2 maanden geleden
  Onze lieve dochter Zara heeft dit jaar voor de tweede keer groep 4 gedaan en wat heeft dat haar goed gedaan. Ze is 28 december 8 geworden en was dus ook een hele jonge leerling, maar gisteren kregen we bevestigd wat we zelf al heel lang dachten. Dyslexie. Komend schooljaar krijgt ze hulp, maar groep 5 zal best weer pittig worden.
 • Paul Greven

  2 maanden geleden
  Vreselijk! Ik weet wat het is en hóe het voelt als je één kind flierefluiters elke opleiding doorbrengt en de jongste al die jaren op de tenen moet lopen.......om dan toch met ongelofelijk veel wilskracht opleidingen kan afronden! Let maar op: jouw kind komt ook goed aan al vergt dat bovengemiddelde inspanningen! Kun je alleen maar heel trots op zijn en hen dat laten merken!
 • B v Hout

  2 maanden geleden
  Linda mooie column. Heel herkenbaar ook. Uiteindelijk ligt er met dat doorzettingsvermogen een heel mooie toekomst ook voor haar. Weet ik zeker. Mijn zoon, inmiddels 17, heeft zich er ook doorheen moeten slaan. Nu lachen we samen wel eens: de b en de d, die zijn voor hem t zelfde. Maar t allerkleinste detail in een vis of wat iemand 3 jaar geleden heeft gezegd: herkent hij meteen.