Volledig scherm
Vrouw zwaargewond na aanrijding met dixi © MaRic Media / Christian Traets

Vrouw raakt zwaargewond na aanrijding met weggewaaide dixi

Een automobiliste is gisterenochtend zwaargewond geraakt nadat ze met haar auto in botsing kwam met een losgeraakte dixi. Dit gebeurde op de A17 ter hoogte van afrit Oud Gastel. De vrouw is onder begeleiding van een trauma arts naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. 

Het mobiel toilet was van een vrachtwagen gewaaid op de A17 in de richting van Moerdijk. De vrouw reed met haar auto achter de vrachtwagen en kon het kunststof gevaarte niet meer ontwijken. Ze kreeg hem vol op haar auto.

De bestuurder raakte hierbij zwaargewond. Er waren twee rijstroken afgesloten na het ongeval. Deze zijn inmiddels weer open. De dixi is volledig vernield door het ongeluk en ook de auto heeft grote schade. Zowel de dixi als de auto zijn afgevoerd. 

Volledig scherm
Van de dixi is na het ongeval niet veel meer over. © MaRic Media / Christian Traets
Volledig scherm
Vrouw zwaargewond na aanrijding met dixi © MaRic Media / Christian Traets
  1. Knallende ‘crematie’ van traditie
    PREMIUM

    Knallende ‘crematie’ van traditie

    Het verkeer op de Westduinweg kan aan het begin van de zondagmiddag niet meer voor- of achteruit. Mannen, jongens, en zelfs een kind, springen uit de auto, halen spandoeken te voorschijn. De capuchons van hun zwarte hoodie ver over hun hoofd getrokken. Sommigen van hen zijn nog extra beschermd tegen herkenning door een doek voor hun gezicht. Ze schreeuwen, trekken vast een blikje bier open. Her en der klinken harde vuurwerkknallen. Af en toe leegt iemand zijn blaas in een brandgang.