Mallorca.
Volledig scherm
Mallorca. © Still

Woede om belaagde officier van justitie in zaak-Mallorca, OM onderzoekt smaad en laster

Een officier van justitie wordt op grote schaal lastiggevallen en beschuldigd van belangenverstrengeling in de zaak rondom de op Mallorca doodgeschopte Carlo Heuvelman. Op sociale media wordt de indruk gewekt dat de officier de moeder zou zijn van een van de verdachten, maar dat is onzin. Het Openbaar Ministerie onderzoekt of ze iemand kan vervolgen voor smaad en laster. ,,Onze officier heeft niet de fijnste dag van haar leven.”

3 reacties

 • Jac Rovers

  2 maanden geleden
  Dat stinkt naar belangenbehartiging je schiet iemand dood in Nederland en binnen een paar dagen wordt er al iemand opgepakt Je schopt iemand dood in het buitenland en het duurt weken voor er actie ondernomen word maar ondertussen staat de OM op hoge poten te janken als er gewezen word richting een officier van justitie echt Nederlands
 • Willem de Wal

  2 maanden geleden
  Oh oh wat is de rechtelijk macht weer boos hier in Nederland, maar hoe zou dat nou komen, het is nu bijn twee weken geleden dat de moord (doodslag) heeft plaatsgevonden, en nog steeds is er niemand gearresteerd, totaal respectloos naar de nabestaanden toe. Als Jan met de pet dit was overkomen, was er allang tot vervolging overgegaan. Er borrelt steeds vaker een woord in mij op, nl: het woord KLASSENJUSTITIE.
 • nelleke de wit

  2 maanden geleden
  Het komt gewoon door die belachelijke lage straffen hier in NL dat mensen het recht in eigen hand nemen. Het vertrouwen in de rechtsstaat is helemaal weg. Net las ik een artikel in deze krant dat iemand die zo roekeloos en gevaarlijk heeft gereden, veroordeeld is tot 1 jaar cel, waarvan een half jaar voorwaardelijk. Dat is nog geen half jaartje brommen terwijl 2 mensenlevens zijn beëindigd. Ik kan daar niet over uit!! Ook de daders van het kopschopdrama lopen nog steeds rond.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.