Volledig scherm
Verdachte opgepakt in vermissingszaak Anne Faber © BD

Zedendeliquent (27) opgepakt in vermissingszaak Anne Faber, vrouw nog steeds vermist

UTRECHT - Er is een verdachte aangehouden in de zaak naar de vermiste Anne Faber, dat meldt de politie op Twitter. Het gaat om een 27-jarige man uit Den Dolder.

Gisteren leidde de politie naar de 27-jarige man, die in een forensisch psychiatrische afdeling van een kliniek in Den Dolder zat. Hij zit een lange straf vanwege gewelds-en zedendelicten.

De man is niet direct aangehouden in de hoop dat hij het onderzoeksteam naar Anne zou leiden. Dat gebeurde niet, waarop hij vanmiddag is aangehouden.

 1. 'Monster' Alex L. hoort levenslang eisen voor kruipruimtemoord

  'Monster' Alex L. hoort levenslang eisen voor kruip­ruim­te­moord

  Alex L. heeft vandaag in hoger beroep een levenslange celstraf tegen zich horen eisen voor het doden van zijn vriendin Manon Pieters (41) en het vervolgens verkrachten en vermoorden van zijn stiefdochter Fleur (15). L. wurgde eind 2015 eerst zijn vriendin. Stiefdochter Fleur zag haar dode moeder liggen, waarna L. haar verkrachtte onder de belofte dat ze niet gedood zou worden als ze meewerkte. Daarna doodde hij haar toch. 
 2. Tijgers uit Syrië herstellen in Friesland van trauma
  Play

  Tijgers uit Syrië herstellen in Friesland van trauma

  De twee tijgers die uit de Syrische stad Aleppo zijn gered, doen het erg goed in de opvang. Soltan en Sayida kwamen maandagavond aan in het FELIDA Big Cat Centre in het Friese Nijeberkoop. De tijgers zaten zes jaar lang in de verlaten Magic World Zoo in Aleppo en kregen daar te maken met bombardementen, honger en geweld. In het opvangcentrum worden ze verzorgd en medisch behandeld, om zo hun angsten en trauma's weg te nemen.