Ambulancepersoneel in noord- en west Overijssel is gewaarschuwd voor hulpverlening na (een poging tot) zelfdoding met het poeder Middel X.
Volledig scherm
PREMIUM
Ambulancepersoneel in noord- en west Overijssel is gewaarschuwd voor hulpverlening na (een poging tot) zelfdoding met het poeder Middel X. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Zelfdodingspoeder Middel X blijkt gevaarlijk voor omstanders en hulpverleners: ‘Dit is niet humaan’

Het zelfdodingspoeder Middel X, dat Coöperatie Laatste Wil adviseert aan leden, levert direct gevaar op voor omstanders. Familieleden, vrienden en hulpverleners die als eerste ter plaatse komen kunnen zelf vergiftigd worden, bijvoorbeeld door reanimatie en contact met braaksel of speeksel: ,,Wees uiterst voorzichtig.”

0 reacties

  1. Zeven keer was er brand bij boer Gert en dat kostte hem miljoenen, maar welke rol speelde hij zelf?
    PREMIUM

    Zeven keer was er brand bij boer Gert en dat kostte hem miljoenen, maar welke rol speelde hij zelf?

    Boer Gert lijkt een gelukkig leven te leiden: getrouwd, twee jonge kinderen en een groeiend bedrijf in Werkhoven. Totdat in de nacht van 25 oktober 2018 brand uitbreekt. Dat is het begin van een serie mysterieuze branden, waarvoor Gert zélf gearresteerd wordt. Komende week staat hij voor de rechter. Dan moet duidelijk worden wie Gert is: gelukkig familieman óf een ondernemer die in een financieel moeras belandde en geen uitweg meer zag?