Zestien gewonden bij ernstig ongeluk bij Goes

videoBij het Zeeuwse Wilhelminadorp, vlak naast Goes, is vanmiddag even voor 16.00 uur een ernstig verkeersongeluk gebeurd. Daarbij zijn zestien mensen gewond geraakt.

Bij de aanrijding waren drie auto's en een personenbusje betrokken. Een van auto's belandde in de sloot. Bij het ongeval raakten zestien mensen gewond. Eén persoon zat bekneld in een voertuig. Onder de slachtoffers zijn enkele kinderen. Politie, brandweer, traumateam en een traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen.

De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie laat weten dat onder de slachtoffers enkele zwaargewonden zijn en dat een van de zwaargewonden een kind is.

De weg tussen Goes en de Zeelandbrug is in beide richtingen afgesloten. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niks bekend. De Politie Zeeland laat op Twitter weten dat verkeersspecialisten onderzoek zullen doen naar de toedracht.

Volledig scherm
Het ongeval aan de Deltaweg bij Goes © HV Zeeland
Volledig scherm
© HV Zeeland
  1. Moeder vermoorde Romy (14) naar Den Haag om hogere straffen: ‘Vraag me af of het zin heeft’

    Moeder vermoorde Romy (14) naar Den Haag om hogere straffen: ‘Vraag me af of het zin heeft’

    De ouders van de vermoorde kinderen Savannah, Romy en Nick gaan begin september naar de Tweede Kamer om hogere straffen voor minderjarige daders af te dwingen. De nabestaanden gaan voorafgaand aan het debat over jeugdstrafrecht persoonlijk in gesprek met minister Sander Dekker (Rechtsbescherming) en overhandigen hierbij de 72.000 handtekeningen die ze de afgelopen weken verzameld hebben. ,,Maar ik vraag mij af of het allemaal wel zin heeft.”