Zestien gewonden bij ernstig ongeluk bij Goes

videoBij het Zeeuwse Wilhelminadorp, vlak naast Goes, is vanmiddag even voor 16.00 uur een ernstig verkeersongeluk gebeurd. Daarbij zijn zestien mensen gewond geraakt.

Bij de aanrijding waren drie auto's en een personenbusje betrokken. Een van auto's belandde in de sloot. Bij het ongeval raakten zestien mensen gewond. Eén persoon zat bekneld in een voertuig. Onder de slachtoffers zijn enkele kinderen. Politie, brandweer, traumateam en een traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen.

De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie laat weten dat onder de slachtoffers enkele zwaargewonden zijn en dat een van de zwaargewonden een kind is.

De weg tussen Goes en de Zeelandbrug is in beide richtingen afgesloten. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niks bekend. De Politie Zeeland laat op Twitter weten dat verkeersspecialisten onderzoek zullen doen naar de toedracht.

Volledig scherm
Het ongeval aan de Deltaweg bij Goes © HV Zeeland
Volledig scherm
© HV Zeeland
 1. De niet te stuiten opmars van Farmers Defence Force: ‘Ze moeten naar ons luisteren’
  PREMIUM

  De niet te stuiten opmars van Farmers Defence Force: ‘Ze moeten naar ons luisteren’

  Voor veel boeren is de geest uit de fles. Geholpen door de acties in de provincies trekken woensdag duizenden agrariërs en medestanders richting RIVM en het Binnenhof in Den Haag om weer aandacht te vragen voor het stikstofbeleid dat in hun ogen niet deugt. Aan de wieg van het protest staat Farmers Defence Force, een jonge beweging die onstuimig groeit en weigert water bij de wijn te doen. Maar er klinkt ook (interne) kritiek op de werkwijze van het nieuwe ‘boerenleger’. ,,We moeten onze hand niet overspelen.’’
 1. Bekende boerenactivist (30) zat in trekker die levensgevaarlijke situatie veroorzaakte, politie rekent op arrestaties
  video

  Bekende boerenacti­vist (30) zat in trekker die levensge­vaar­lij­ke situatie veroorzaak­te, politie rekent op arresta­ties

  Bij het uit de hand gelopen boerenprotest in Groningen is Arjen Schuiling, een van de bekendste boerenactivisten van Nederland, betrokken geraakt bij een levensgevaarlijk incident. Schuiling zat als bijrijder in een tractor die diverse hekken omver ramde en bijna een fietser omver reed. De organisator van het Malieveldprotest betuigt spijt. ,,Ik had uit moeten stappen of eerder in moeten grijpen”, zegt hij tegen deze nieuwssite. De politie onderzoekt het incident en verwacht op korte termijn aanhoudingen te verrichten.