Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

‘Zijn wij bij elkaar uit liefde of vanwege de zorg voor onze gehandicapte Sophie?’

BV De LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Ondanks de intensieve zorg voor hun gehandicapte dochter bleef de liefde tussen Suzanne (53) en Edwin (53) overeind.

,,Sophie ging op haar twintigste het huis uit. Net zoals haar broer Michael een paar jaar eerder. Alleen ging hij op kamers om te studeren, en verhuisde zij naar een kleinschalig woonproject voor verstandelijk gehandicapten.

Michael was bij zijn geboorte een wolk van een baby. Sophie zag er heel anders uit, vooral haar ogen stonden anders. ,,Het lijkt wel een mongool”, zei ik meteen tegen Edwin. Hij antwoordde vrij laconiek: ,,Dat is ze ook.” Ik zei: ,,Jezus, wat een pech.”

  1. LIVE | Aantal doden in Mexico blijft stijgen

    LIVE | Aantal doden in Mexico blijft stijgen

    Nederlanders kunnen vanaf 15 juni weer op vakantie in veel landen binnen Europa. Wel zegt premier Mark Rutte dat mensen de lokale regels in acht moeten blijven nemen: ,,Ga wijs op reis.” Ook is bekendgemaakt dat verpleeghuisbewoners al vanaf 15 juni meerdere bezoekers mogen ontvangen, een maand eerder dan het kabinet zich tot dusver voornam. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het coronavirus. Lees hier het vorige liveblog terug.