Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

‘Zijn wij bij elkaar uit liefde of vanwege de zorg voor onze gehandicapte Sophie?’

BV De LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Ondanks de intensieve zorg voor hun gehandicapte dochter bleef de liefde tussen Suzanne (53) en Edwin (53) overeind.

,,Sophie ging op haar twintigste het huis uit. Net zoals haar broer Michael een paar jaar eerder. Alleen ging hij op kamers om te studeren, en verhuisde zij naar een kleinschalig woonproject voor verstandelijk gehandicapten.

Michael was bij zijn geboorte een wolk van een baby. Sophie zag er heel anders uit, vooral haar ogen stonden anders. ,,Het lijkt wel een mongool”, zei ik meteen tegen Edwin. Hij antwoordde vrij laconiek: ,,Dat is ze ook.” Ik zei: ,,Jezus, wat een pech.”

  1. Davina Michelle kent de moeilijke kant van de roem: ‘Ik dacht: vijf miljoen ogen lachen me nu uit’
    Video

    Davina Michelle kent de moeilijke kant van de roem: ‘Ik dacht: vijf miljoen ogen lachen me nu uit’

    „That’s better than I will ever sound.” Met die woorden beoordeelde wereldster Pink in september 2017 een cover van haar nummer What about us. De cover was het begin van de opmars van de Nederlandse zangeres Davina Michelle. In de nieuwste aflevering van de AD-documentaireserie Bondig neemt Sascha Visser een kijkje in haar turbulente leven. Vandaag in deel 2: een ongemakkelijk optreden in De wereld draait door én een afterparty.