Volledig scherm
PREMIUM
Franklin Visser/Niels D © -

Zo viel een Twentse vrouw (30) in de armen van een oplichter

TWENTERAND - Terwijl de 30-jarige Tamara uit de gemeente Twenterand met haar vriend Franklin in Slovenië verblijft, krijgt ze een telefoontje van haar huilende vader: haar moeder heeft een aneurysma gehad en wordt in coma gehouden. Ze moet onmiddellijk naar huis komen. Met haar moeder is echter niets aan de hand. Wel met haar vriend...

Tamara doet haar verhaal aan de keukentafel in haar ouderlijk huis. Wallen onder haar ogen verraden slapeloze nachten. Sinds 31 juli, de dag dat ze in alle haast vanuit Ljubljana naar Nederland terugkeerde, leeft ze in een roes. Haar vader zit naast haar, vult zijn dochter soms aan. Ogenschijnlijk rustig, maar intussen voortdurend klikkend met de dop van het lege waterflesje in zijn hand.

  1. Moeder van in stukken gezaagde Deniz: 'Mijn moederhart staat in brand’
    LIVE TWITTER

    Moeder van in stukken gezaagde Deniz: 'Mijn moederhart staat in brand’

    Mark de G. (41) uit Zwolle staat vandaag onder grote publieke belangstelling voor de rechter. De G. wordt er van verdacht zijn kameraad Deniz Guldogdu (38) te hebben omgebracht. Hij zaagde zijn lichaam volgens het OM een dag na de moord in stukken, stopte het in zakken en verborg het in de kruipruimte van zijn woning. De G. wordt ook verdacht van het stelen van 1500 euro van het slachtoffer en van verboden wapenbezit.