Volledig scherm
PREMIUM
Jilly en Peter Verhagen hoopten met hun kinderen in Duitsland een nieuwe toekomst op te bouwen. © Koen Verheijden

Zoon van Parnassiadode dreigt met hoogzwangere vrouw op straat te belanden: ‘Ik wil niet opgeven’

In Duitsland hoopte Peter Verhagen, nabestaande van een van de Parnassia-moorden, een nieuw leven op te bouwen. Maar zijn gezin dreigt met een baby op komst op straat te belanden. ,,Ik heb geen idee hoe het verder moet.”

Peter Verhagen heft zijn handen naar de hemel. De tranen staan in zijn ogen. ,,Je hoopt je kinderen op te laten groeien met het idee dat de wereld mooi is, ja toch? Ik wil niet dat ze dat idee verliezen!”

 1. Ben je als ‘exportbrabo’ nog wel welkom onder de rivieren?
  PREMIUM
  Carnaval 2020

  Ben je als ‘exportbra­bo’ nog wel welkom onder de rivieren?

  De een vindt het fantastisch, de ander verschrikkelijk: carnaval. Veel Brabanders en Limburgers die naar boven de rivieren ‘geëmigreerd’ zijn, blijven het toch elk jaar vieren. Zo ook verslaggevers Loudi Langelaan (25) en Bonne Kerstens (30). Ze wonen al jaren in Amsterdam, maar blijven in hun hart ‘twee meisjes uit het zuiden’. Hoe is het om elk jaar weer terug te gaan? Horen ze er nog wel bij?
 2. Verdachte van bioscoopmoorden dacht dat zijn slachtoffers zijn dochtertje hadden vermoord

  Verdachte van bioscoop­moor­den dacht dat zijn slachtof­fers zijn dochtertje hadden vermoord

  Ergün S., de verdachte van de bioscoopmoorden in Groningen, dacht dat de twee schoonmakers die hij doodstak lid waren van elitetroepen die zijn dochter om het leven hadden gebracht. Dat bleek tijdens een zitting over de omgangsregeling over zijn dochtertje, die 7 februari diende in de rechtbank in Groningen, vóór de eerste strafzaak over de moorden. De uitspraak is door de rechtbank gepubliceerd.