Volledig scherm
PREMIUM
© Marco Okhuizen

Zou ik, (oppas)oma, mijn kleinkinderen wat minder vaak moeten bezoeken?

Wijsheid komt met de jaren. Omdat acteur Joost Prinsen (77) een eind op weg is, beantwoordt hij uw vragen.

Onlangs bezocht ik mijn kleinkinderen, maar de andere oma - oppas voor die middag - keek me de deur uit. Ze heeft tegen haar dochter gezegd dat ze niet meer oppast als ik voor een derde keer op woensdagmiddag langskom. Zij maakt er een lange reis voor. Toch vind ik haar reactie jammer. Het liefst mijd ik haar nu, maar hoe pak ik het aan als ik haar toch tegenkom?

 1. Operaties St Jansdal geannuleerd in Harderwijk na corona-uitbraak op verpleegafdeling

  Operaties St Jansdal geannu­leerd in Harderwijk na corona-uit­braak op verpleegaf­de­ling

  Door een corona-uitbraak op een verpleegafdeling in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk - waarbij zowel patiënten als medewerkers zijn betrokken - moet het ziekenhuis gedeeltelijk weer ingeplande reguliere zorg alsnog staken. Tot en met 29 mei wordt een aantal niet-spoedeisende, geplande operaties geannuleerd op alle locaties van het ziekenhuis. De spreekuren op de poliklinieken gaan vooralsnog wel gewoon door.
 2. Kelder en Derksen lijnrecht tegenover elkaar: Al die ic-verhalen, wat heeft het opgeleverd?
  TV-SHOW NL NA CORONA

  Kelder en Derksen lijnrecht tegenover elkaar: Al die ic-verhalen, wat heeft het opgeleverd?

  De vraag wat media kunnen leren van deze crisis wordt zometeen in de speciale tv-show De Toekomst van Nederland door Angela de Jong, Johan Derksen en Jort Kelder besproken. Zijn media, zeker in het begin, kritisch genoeg geweest? Was het terecht dat kritiek van Maurice de Hond, Marianne Zwagerman en Kelder zelf aanvankelijk direct werd weggehoond, terwijl inmiddels het hele land over de onderwerpen praat die zij als eerste agendeerden?