1. Hevige achtervolging nadat vrouw politiewagen steelt

  Hevige achtervolging nadat vrouw politiewagen steelt

  Een vrouw in Texas is op een buitengewone manier ontsnapt na haar arrestatie. Nadat ze loskwam uit haar handboeien ontsnapte ze met een politieauto. Met snelheden tot wel 160 kilometer per uur wist ze weg te rijden van de politie. Na een achtervolging van 23 minuten kon de verdachte weer gearresteerd worden. De politie heeft na het incident nieuwe ramen geïnstalleerd, waardoor gevangenen niet meer vanaf de achterbank achter het stuur kunnen kruipen. De beelden werden online gezet door het politiekorps van Lufkin, Texas. 
 1. Hoogzwangere vrouw uit restaurant gezet vanwege blote buik

  Hoogzwangere vrouw uit restaurant gezet vanwege blote buik

  Voor een hoogzwangere vrouw is een gezellig avondje uit geëindigd in mineur toen het personeel van het steakrestaurant waar ze wilde eten haar vroeg om te vertrekken. Het was erg warm en de vrouw had een topje aangetrokken dat haar buik bloot liet. En dat was niet volgens de kledingvoorschriften van de zaak, zo klonk het. De vrouw kreeg veel steun toen ze haar beklag deed op sociale media, maar niet iedereen vond dat ze gelijk had.
 2. Discreet windje van weerman blijft toch niet onopgemerkt
  video

  Discreet windje van weerman blijft toch niet onopgemerkt

  De Amerikaanse meteoroloog Chris Dunn heeft volgens tv-kijkers tijdens een weerpraatje voor de zender WPMI darmgassen laten ontsnappen. In een YouTube-fragment van de recente uitzending is te zien hoe Dunn, terwijl hij ontspannen praat over hoge- en lagedrukgebieden en temperatuurvoorspellingen, plotseling met zijn achterwerk naar achteren buigt. Exact op dat moment is een geluid te horen dat volgens velen op een scheet lijkt.