Heftige catfight bij McDonald’s loopt volledig uit de hand

videoEen knallende ruzie tussen een bediende en een vrouwelijke klant van een McDonald’s-vestiging in de Amerikaanse gokstad Las Vegas is vandaag op schokkende wijze uit de hand gelopen. De vrouwen kregen onenigheid nadat de bezoekster aangaf een beker te willen en deze met water te willen vullen. Volgens het personeel wilde ze eigenlijk gratis frisdrank uit de machine. De klant beledigde vervolgens het personeel, waarna een behoorlijk heftige catfight ontstond voor de bestelbalie.  

Een omstander filmde de confrontatie tussen de twee vrouwen en zette de beelden vervolgens op Facebook en Instagram. Instagram vond het vechtvideootje dermate heftig dat het even door het bedrijf werd verwijderd. Volgens de poster van het filmpje - dat inmiddels viraal gaat op sociale media - hadden de bediende (vermoedelijk een zaakmanager, red.) en de klant in eerste instantie alleen een vrij pittige woordenwisseling. Toen de sfeer opeens explosief werd, gooide de bezoekster een beker milkshake naar het personeelslid van de hamburgertent. Die werd vervolgens zó boos dat ze de vrouw met harde hand door de zaak sloeg en aan de haren trok. 

Uiteindelijk leek de situatie even onder controle nadat een andere medewerker de twee vechtende dames uit elkaar had getrokken. Maar uiteindelijk ging ook bediende nummer twee met de klant op de vuist. In het filmpje is ook nog te zien dat de bediende net iets te hard aan het topje van de gast trekt, waardoor een van haar borsten naar buiten komt. En ook dat de gast zichzelf, in de slotfase van de strijd, probeert de verdedigen met een stoel. Wie de klant is, is onbekend. Ook is onduidelijk of McDonald’s de bedienden al dan niet op hun gedrag heeft aangesproken. 

Volledig scherm
© screenshot Facebook