Volledig scherm
Julia postte deze foto op haar dating apps om zichzelf voor te stellen. © rv

Onflatterende foto bezorgt vrouw meer dates dan ooit

Na de zoveelste onsuccesvolle internetdate, besloot freelance schrijver Julia D’Orazio om het voortaan anders aan te pakken. De mooie en sexy foto’s die ze van zichzelf postte op Tinder en andere dating apps, bleken duidelijk niet te werken om ‘de juiste man’ aan te trekken.

,,Normaal selecteerde ik altijd de mooiste foto’s van mezelf, vanuit de juiste hoeken genomen en met de perfecte poses, maar nu besloot ik om het wat wilder aan te pakken”, vertelt de vrouw.

Zo plaatste ze een foto die middenin een spectaculaire val werd genomen, terwijl ze aan het duinsurfen is in Chili. ,,Met deze foto wilde ik ook aantonen dat ik om mezelf kan lachen en dat ik mezelf niet al te serieus neem en dat ik niet bang ben om iets nieuws te proberen.”

Tientallen reacties

Haar tactiek leek te werken: ,,Ik kreeg nog nooit zoveel reacties als toen ik die foto postte. Tientallen berichtjes kwamen binnen van meer dan dertig mannen, die me waarschijnlijk eerst maanden- of zelfs jarenlang naar links hadden geveegd bij mijn foto.”

De vrouw kreeg enkel positieve reacties, als ,,hey Jules, die foto van je maakte me blij” en ,,dit is de beste foto die ik hier ooit op gezien heb!”

Lees verder onder de foto...

Volledig scherm
Julia in een 'doorsnee' geposeerde foto, vanuit de juiste hoek genomen. © rv

Aantrekkelijk

De vrouw vroeg aan een aantal mannen waarom ze gereageerd hadden en kreeg hartverwarmende antwoorden. ,,Iedereen post hier maar foto’s die moeten laten zien hoe ‘cool’ ze zijn en deze foto van jou terwijl je faliekant mislukt, is gewoon grappig.” Een ander schreef: ,,Het feit dat je duidelijk om jezelf kan lachen is erg aantrekkelijk.”

Helaas heeft Julia voorlopig nog geen relatie overgehouden aan haar foto-avontuur, maar ze heeft wel een les geleerd. ,,Ik kan zeker zeggen dat het posten van de foto van mijn gênante val het waard was. Oké, niemand van deze mannen is tot nu toe de ‘ware’ gebleken, maar het tonen van een andere kant van mezelf werkte bevrijdend en zorgt er hopelijk voor dat ik in de toekomst wel verliefd word.”

 1. Vrouw slikt verlovingsring in tijdens nachtmerrie: ‘Ik werd wakker met een lege vinger’

  Vrouw slikt verlovings­ring in tijdens nachtmer­rie: ‘Ik werd wakker met een lege vinger’

  Een 29-jarige Amerikaanse vrouw die tijdens een angstaanjagende nachtmerrie droomde dat ze in een hogesnelheidstrein op advies van haar aanstaande haar verlovingsring moest inslikken om het sieraad te verstoppen voor overvallers, blijkt het juweel daadwerkelijk al slapende in haar mond te hebben gestopt. Toen Jenna Evans uit San Diego (Californië) wakker werd, ontdekte ze tot haar ontsteltenis een lege vinger.
 2. Moeder valt flauw als ‘gecremeerde’ zoon springlevend voor haar deur staat

  Moeder valt flauw als ‘gecremeer­de’ zoon springle­vend voor haar deur staat

  Russische media raken niet uitgepraat over een schokkende zaak die niet zou misstaan in het oeuvre van horrorauteur Stephen King. De 62-jarige Antonina Mikhailovna uit de havenplaats Kronstadt identificeerde in een lijkenhuis het stoffelijk overschot van haar al weken vermiste zoon Konstantin (43). Vier maanden na zijn crematie stond de ex-soldaat echter springlevend voor haar deur. ,,Ik heb me vergist. De dode in het mortuarium leek als twee druppels water op mijn Konstantin.”
 3. Experts waarschuwen voor spotgoedkoop alternatief lipfillers: ‘Plak nooit je bovenlip vast met superlijm’

  Experts waarschu­wen voor spotgoed­koop alterna­tief lipfillers: ‘Plak nooit je bovenlip vast met superlijm’

  Het gebruik van fillers om de boven- en onderlip op kunstmatige wijze wat voller te maken, lijkt een niet te stoppen trend. Maar de hoge kosten van de behandeling weerhouden menigeen van zo’n cosmetische behandeling. Jongeren hebben nu een spotgoedkoop alternatief gevonden: het vastplakken van de bovenlip onder de neus met een streepje superlijm. Instructiefilmpjes gaan momenteel viraal op sociale media.