Tijd voor school! Britse kleuter kleurt gezicht paars uit verveling

Na zes weken zomervakantie zijn veel ouders er helemaal klaar mee. Veel koters weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen en vervelen zich, ondanks het aanhoudende mooie weer, kapot. Tijd voor school. Zo ook voor de kleine Skyla-Rae Muttram uit het Engelse Plymouth die haar verveling wel heel treffend inkleurde. 

Pretparken, dieren- en speeltuinen ten spijt, zelfs familie-uitjes kunnen de vakantie vierende kids niet meer bekoren. Net als spelcomputers, Netflix en YouTube. ‘Pak lekker een boek, of maak een mooie tekening’, zegt menig ouder tegen beter weten in, hopende de lamlendige spruit minstens een half uurtje bezig te houden. 

Ook Jade Perry dacht even rust te hebben, toen haar 5-jarige dochtertje Skyla-Rae op haar kamertje zat te kleuren. Althans, zo leek het. Tot een van haar zoontjes kwam vertellen dat zijn zusje op haar gezicht had getekend. ,,Ik riep haar naar beneden toen haar broertje het me vertelde’’, zegt de moeder tegen nieuwssite Plymouth Live.

Vampirinia

Jade barstte in lachen uit toen haar creatieve dochtertje beneden kwam. ,,Ze zag eruit als Violet Beauderest uit Sjakie en de Chocoladefabriek!’’ Het meisje vertelde dat ze op het Disneykarakter Vampirinia wilde lijken en daarom, net als het tekenfilmfiguur, haar gezicht paars had gemaakt met een viltstift. 

,,Ik wilde haar nog een standje geven, maar wie kan er nu kwaad blijven op zo'n gezichtje’’, vervolgt de moeder. ‘Hoe lang duurt het voor ze weer naar school gaan’, vraagt ze zich af bij de foto op Facebook. Het duurde een aantal dagen voor de paarse troep er, met behulp van babydoekjes en diverse douchebeurten, helemaal af was.

Het was overigens niet Skyla-Rae's eerste akkefietje deze vakantie. ‘Is het mogelijk om je eigen kind te haten’, schreef Jade bij een foto van haar tweelingzoontjes Marley en Mason op Facebook. Grote zus had de schaar in hun blonde kuifjes gezet, waarna de jochies parmantig door het huis paradeerden. ‘De dag is net begonnen en ik wil nu al opgeven.’

Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock/Beeldbewerking ADR
 1. Bodybuilder laat met olie gevulde megabiceps weghalen: ‘Raar hoor, die dunne armen’

  Bodybuil­der laat met olie gevulde megabiceps weghalen: ‘Raar hoor, die dunne armen’

  Kirill Tereshin (23), een Russische bodybuilder met biceps die door synthetische olie-injecties minstens zo groot als een voetbal zijn geworden, is in een ziekenhuis in Moskou geopereerd aan zijn opgezwollen armen omdat een deel van zijn spieren begon af te sterven. Bij de ingreep is volgens Tereshin ongeveer anderhalve kilo zo goed als dood weefsel verwijderd. ‘Popeye’ moet nog twee of drie keer onder het mes om de rest weg te laten halen.
 2. Yorkshire terriër verpletterd nadat koerier zwaar postpakket over schutting gooide

  Yorkshire terriër verplet­terd nadat koerier zwaar postpakket over schutting gooide

  Een echtpaar uit het stadsdeel Venice in Los Angeles is in diepe rouw gedompeld, omdat hun zo geliefde Yorkshire terriër Cooper onlangs is verpletterd door een loodzwaar postpakket dat een kennelijk zeer gehaaste koerier over de schutting van hun tuin liet vallen. Ze eisen dat bezorgdienst FedEx de verantwoordelijke medewerker op het matje roept en personeel nadrukkelijk wijst op de mogelijke gevaren van het te hardhandig deponeren van bestellingen.
 3. Senior met extreme verzamelwoede 15 uur lang begraven onder ingestorte berg eigen zooi

  Senior met extreme verzamel­woe­de 15 uur lang begraven onder ingestorte berg eigen zooi

  Een seniore vrouw met extreme verzamelwoede uit een buitenwijk van de Australische stad Sydney is gisteren letterlijk bedolven onder haar eigen troep. Volgens lokale media stortte een gigantische berg opgestapelde persoonlijke bezittingen plotseling in. De zooi die bovenop de zogenoemde hoarder belandde bleek zo zwaar dat het slachtoffer zich met geen mogelijk kon bevrijden. De fragiele bejaarde zou minstens 15 uur, kermend van de pijn, klem hebben gelegen onder de zelf veroorzaakte vuilnisbelt.