Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Vrouw mag pauw niet meenemen in het vliegtuig

Een vrouw uit de Amerikaanse staat New Jersey wilde haar pauw meenemen in het vliegtuig voor 'emotionele steun', maar United Airlines stak daar een stokje voor.

Zelfs haar aanbod om een apart vliegticket voor de vogel te kopen, overtuigde de luchtvaartmaatschappij niet. Op het vliegveld Newark werd besloten dat de vogel te groot en zwaar was om mee te mogen in de cabine in het vliegtuig naar Los Angeles. De vrouw wist dit volgens United al voordat ze naar de luchthaven kwam, maar ze nam haar pauw toch mee.

Volgens een talkshow over reizen genaamd The Jet Set heet de vogel Dexter. Hij is de ster van zijn eigen Instagramaccount. Op Instagram meldt zijn eigenaar dat Dexter in de auto naar Los Angeles zal worden gebracht.

United says this was explained to the traveller before she arrived at Newark.

It's almost Fall, which means fur, sparkles and glamour on #sundaystrolls Maybe this year mom will make me a special couture sweater! #happyfallyall🍂 #dexterthepeacock

179 Likes, 4 Comments - Dexter The Peacock (@dexterthepeacock) on Instagram: "It's almost Fall, which means fur, sparkles and glamour on #sundaystrolls Maybe this year mom will..."