Volledig scherm
Een tractor raakte twee fietsers in Boekel. © GinoPress

Echtpaar zwaargewond na aanrijding met tractor in Boekel

UPDATEBOEKEL - Een man en vrouw zijn woensdagochtend op de Mutshoek in Boekel zwaargewond geraakt toen ze werden aangereden door een tractor. De bestuurder van het voertuig is aangehouden.

Het ongeluk gebeurde iets voor 11.00 uur. De tractor raakte het echtpaar in de smalle straat. De bestuurder probeerde nog uit te wijken en reed tegen een boom, maar hij kon niet voorkomen dat hij de twee mensen raakte. Beide slachtoffers lijken te zijn overreden door de uitstekende delen van de tractor, zegt de politie.

Twee ambulances kwamen ter plaatse, de slachtoffers zijn met hoofd- en beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. De weg werd tijdelijk afgesloten.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Natuurlijk kijkt onze burgemeester Boer Zoekt Vrouw’
    PREMIUM

    ‘Natuurlijk kijkt onze burgemees­ter Boer Zoekt Vrouw’

    Ik stel me zo voor dat burgemeester Bos ook naar Boer Zoekt Vrouw kijkt. Op zondagavond blijft hij plichtsgetrouw zitten na het journaal. Normaal maakt hij zijn ronde door het dorp. Inventariseert hij of er ergens jongeren rondhangen, maakt een praatje, steekt zijn licht op, voelt zijn dorp. Hij vindt dat een buitengewoon prettige manier om zich op te laden voor de nieuwe week die zich aandient, en een heerlijke manier om het weekend af te sluiten en de zondagse maaltijd wat te laten zakken.

Oss, Uden e.o.