Tijdens de raadsvergadering in Boekel werden Nicole Dijcks (l) en Lisette Wevers beëdigd als nieuwe raadsleden. Zij vervangen respectievelijk Martijn Buijsse (VVD) en Marius Tielemans (CDA) die  plaats hebben genomen in het college.
Volledig scherm
Tijdens de raadsvergadering in Boekel werden Nicole Dijcks (l) en Lisette Wevers beëdigd als nieuwe raadsleden. Zij vervangen respectievelijk Martijn Buijsse (VVD) en Marius Tielemans (CDA) die plaats hebben genomen in het college. © Kees Backx/BD

Nieuw college Boekel wil grond terug van ecodorp voor woningbouw gemeente

BOEKEL - Ofschoon onlangs het contract  is getekend, wil het nieuwe Boekelse college opnieuw gaan praten met het ecodorp in een poging extra grond los te peuteren voor de gemeente. Dat is het meest opmerkelijke punt in het nieuwe coalitieakkoord dat deze donderdagavond werd gepresenteerd.

0 reacties

  1. Raad Boekel geeft fiat aan De Run (en dus ook het ecodorp)

    Raad Boekel geeft fiat aan De Run (en dus ook het ecodorp)

    BOEKEL - Met een kleine meerderheid (acht om zes) heeft de De Boekelse gemeenteraad donderdagavond ingestemd met het nieuwe bestemmingsplan voor De Run, waar het Boekelse Ecodorp onderdeel van uitmaakt. Daarmee is de ruimte vrij voor de bouw van de nieuwe wijk met 130 woningen én de bouw van dertig ecowoningen op het Ecodorp. Dwarsliggers waren CDA en VVD, en dat waren ze juist vanwege dat Ecodorp. DOP, GBV en Boekels Welzijn stemden voor.